Tynäs Sjöglänta

I den natursköna kommunen Hammarö finns nu en unik möjlighet att bo vid Vänerns glittrande vatten. Här, i det nya bostadsområdet Tynäs Sjöglänta, kan du uppleva en harmonisk livsstil nära både skog och vatten. Området erbjuder gemensamt ägd mark vid stranden, där du hittar en brygga, grönytor och utmärkta badmöjligheter. Detta nya bostadsområde representerar det bästa av vad Värmlands natur har att erbjuda.

Området är utformat med fokus på miljö och hållbarhet. Husen smälter harmoniskt in i den omgivande naturen, byggda med naturliga material och med en arkitektur som tar hänsyn till det vackra landskapet. Stora fönsterpartier låter de boende njuta av den fantastiska utsikten över skogen och sjön, samtidigt som de släpper in rikligt med dagsljus. Här kan du välja bland sex olika husmodeller, noggrant utvalda för att uppfylla husdrömmar i olika skeden av livet.

För att säkerställa att området uppfyllde alla förväntningar och behov, designade och implementerade vi projektet iterativt i nära samarbete med kunden. Genom att arbeta nära kunden kunde vi kontinuerligt ta emot feedback och göra justeringar i varje steg av processen. Detta tillvägagångssätt garanterade att slutresultatet inte bara motsvarade utan överträffade kundens vision, samtidigt som vi bibehöll högsta standard för hållbarhet och design.

Loading...